Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Κανονικά η Πεσιρίδου στα ψηλά εμπόδια


Παρούσα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου (28-29/2) θα είναι η Ελισάβετ Πεσιρίδου, αφού οι ενοχλήσεις στο πόδι στον αγώνα της Κωνσταντινούπολης δεν αποδείχθηκαν σοβαρές.

Η έμπειρη αθλήτρια των ψηλών εμποδίων θα επιστρέψει φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μετά την περσινή απουσία – λόγω τραυματισμού- με στόχο να κυνηγήσει χρόνο καλύτερο από το φετινό της 8.20. Η αθλήτρια του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου θέλει να κλείσει τη σεζόν με έναν καλύτερο χρόνο και να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον ανοιχτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά και να φτάσει στην έβδομη νίκη της σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Η Πεσιρίδου έχει ως στόχο της σεζόν τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ την Παρασκευή στο ErtSports από τις 19.00 έως τις 20.30 και το Σάββατο από την ΕΡΤ3 από τις 18.00 έως τις 19.30, αλλά και από την ΕΡΑ σπορ με μεταδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια και των δύο απογευματινών προγραμμάτων.

Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη ροή των αγώνων από το social media  (Facebooktwitterinstagram), της ομοσπονδίας, αλλά και από το site με live αποτελέσματα.

Στο σχετικό μπάνερ στην κεντρική σελίδα του site (ή πατώντας εδω) μπορείτε να βρείτε χρήσιμα στοιχεία για τη διοργάνωση, το αφιέρωμα, καθώς και το πρόγραμμα.

Κατεβάστε την εφαρμογή