Στη Βιέννη η Βασιλείου, στο μίτινγκ του Γιάμπλονετς ο Ζώτος

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις της περασμένης εβδομάδας θέλει να δώσει η Ειρήνη Βασιλείου, που αύριο θα τρέξει σε αγώνα στη Βιέννη.

Η πρωταθλήτρια της παρατεταμένης ταχύτητας βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Αυστρίας για προετοιμασία και εκμεταλλεύεται την αγωνιστική δράση που είναι σε εξέλιξη στην πόλη. Η αθλήτρια ξεκίνησε τους αγώνες της την περασμένη εβδομάδα όπου έκανε ατομικό ρεκόρ, τόσο στα 60 μ. (7.50) όσο και στα 200 μ. (23.96) δείχνοντας πως παρά το γεγονός ότι ακόμη διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η Βασιλείου θα κάνει τα ίδια αγωνίσματα και στον αυριανό αγώνα (Σάββατο, 18/1), στο πλαίσιο πάντα της προετοιμασίας της για τα 400 μέτρα. Η αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη έδειξε πως έχει βελτιωθεί αισθητά στο κομμάτι της ταχύτητας γεγονός που θα τις δώσει τα εφόδια να τρέξει γρηγορότερα και στο βασικό της αγώνισμα. Η 30χρονη αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην απόσταση των 400 μ. την 1η Φεβρουαρίου, στο μίτινγκ της Βιέννης.

Τους αγώνες του θα ξεκινήσει αύριο (Σάββατο, 18/1) και ο Κυριάκος Ζώτος. Ο πρωταθλητής της σφαιροβολίας θα συμμετάσχει στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Γιάμπλονετς στην Τσεχία, δίχως ακόμη να βρίσκεται στο αγωνιστικό επίπεδο που θα ήθελε. Ο αθλητής θα παραμείνει στην Τσεχία, ώστε την Τετάρτη (22/1) να συμμετάσχει σε αγώνα στην πόλη Νεβίζντι. Ο Ζώτος έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 20,20 μ. από τις 19 Ιανουαρίου του 2019.

Κατεβάστε την εφαρμογή