Παρουσία Σεβαστή η συγκέντρωση εκπροσώπων σωματείων και προπονητών στην Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Βασίλης Σεβαστής, όπου μίλησε σε συγκέντρωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με εκπροσώπους σωματείων και προπονητές.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στα μείζονα προβλήματα, που απασχολούν τον στίβο στην χώρα και ιδιαίτερα τον στίβο της Θεσσαλονίκης.

Τονίστηκε η έλλειψη χρηματοδότησης για την συντήρηση, τον εξοπλισμό αλλά και τη δημιουργία αθλητικών υποδομών καθώς και η διαχρονική υστέρηση της πολιτείας να ανταποκριθεί στις προπονητικές και αγωνιστικές απαιτήσεις του οικοδομήματος του στίβου.

Επίσης συζητήθηκε ο προγραμματισμός της ομοσπονδίας και οι προσπάθειες που καταβάλει για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και των άλλων σημαντικών διοργανώσεων, που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της χρονιάς.

Οι περίπου τριάντα εκπρόσωποι των τοπικών σωματείων αλλά και οι προπονητές εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την συνεχόμενη αναβολή τοποθέτησης ελαστικού τάπητα στο κεντρικό στάδιο και για την διαρκή υποβάθμιση του Καυτανζογλείου σταδίου.

Όλοι μαζί, διοίκηση, παράγοντες σωματείων, προπονητές, δεσμεύτηκαν να αγωνιστούν από κοινού για τη δυναμική αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων και προκλήσεων, που έχει μπροστά του ο κλασικός αθλητισμός της χώρας και ιδιαίτερα ο στίβος της Θεσσαλονίκης με κύριο γνώμονα την ενότητα του χώρου και την αυτοτέλεια του αθλητικού κινήματος.

Κατεβάστε την εφαρμογή