Ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας στο πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο της χρονιάς

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο της χρονιάς, στο οποίο ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας θα αναλύσει όχι μόνο τους αγωνιστικούς στόχους της ομοσπονδίας για τη νέα χρονιά, αλλά και το σύστημα ranking της World Athletics (IAAF).

Το σεμινάριο θα γίνει τη Δευτέρα (18/11) στις 21.00 και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως το Σάββατο (16/11).

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων της Ομοσπονδίας η Επιτροπή Επιμόρφωσης και Επιστημονικής Στήριξης του ΣΕΓΑΣ έχει προγραμματίσει έξι διαδικτυακών σεμιναρίων για την περίοδο 2019-2020, συνεχίζοντας έτσι τον επιτυχημένο θεσμό.

Στη φετινή περίοδο θα δοθούν στο τέλος των σεμιναρίων βεβαιώσεις παρακολούθησής τους στους συμμετέχοντες. Για τον σκοπό αυτό πρέπει:
Οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνονται με πραγματικά στοιχεία στα οποία να αναφέρεται το όνομα και το επώνυμο του συμμετέχοντα, καθώς και το e-mail το οποίο να συνδέεται με το όνομα. Πιο συγκεκριμένα θα ήταν σκόπιμο να συμπληρώνεται πάντα με τον ίδιο τρόπο το ονοματεπώνυμό (σειρά ονόματος-επωνύμου, τονισμός, μικρά-κεφαλαία) τόσο στις αιτήσεις συμμετοχής των σεμιναρίων όσο και κατά την είσοδό στην πλατφόρμα. Με αυτόν τον τρόπο η ομοσπονδία θα καταφέρει να κάνει σωστή ταυτοποίηση αυτών που μετέχουν, προκειμένου να χορηγήσει στη συνέχεια η σχετική βεβαίωση.

1ο Διαδικτυακό σεμινάριο (Webinar) του ΣΕΓΑΣ περιόδου 2019-20
Ημερομηνία διεξαγωγής: 18-11-2019
Ώρα: 21.00-23.00
Τίτλος: Διαδικασίες πρόκρισης για τους αγώνες: Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, Ολυμπιακοί αγώνες και Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών.
Σύστημα Ranking του Worlds Athletics (πρώην IAAF).
Εισηγητής:
Γιάννης Κουτσιώρας, εθνικός προπονητής

Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Κατεβάστε την εφαρμογή