Οι χιλιάδες δρομείς έγραψαν την ιστορία του 37ου ΑΜΑ (pics)

φωτογραφίες: eurokinissi

Άλλος ένας Αυθεντικός Μαραθώνιος, ο 37ος στη σειρά, ολοκληρώθηκε με επιτυχία χάρη στη μεγάλη συμμετοχή δρομέων όλων των ηλικιών και αγωνιστικών επιπέδων, από διάφορα σημεία του πλανήτη.

Οι χιλιάδες δρομείς που είχαν εγγραφεί τόσο στα 5χλμ. όσο και στο μαραθώνιο δεν πτοήθηκαν από την κακή πρόβλεψη του καιρού βρέθηκαν κανονικά στη γραμμή εκκίνησης και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τερματίζοντας με βροχή και αέρα. Την ίδια ώρα άνθρωποι όλων των ηλικιών βρέθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο και χειροκρότησαν τις προσπάθειες μικρών και μεγάλων δημιουργώντας για μία ακόμη φορά μοναδική ατμόσφαιρα. .

Για μία ακόμη χρονιά ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, τον οποίο διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθηναίων, τον ΟΠΑΝΔΑ, την ΕΟΕ και μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ και είναι αφιερωμένος στον Γρηγόρη Λαμπράκη, αποτέλεσε γιορτή για την πόλη, τους πολίτες και τους χιλιάδες δρομείς από όλο τον πλανήτη. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος περίμενε στην γραμμή του τερματισμού τον τελευταίο δρομέα για να του κρεμάσει το μετάλλιο στο στήθος και να τον συγχαρεί για την προσπάθεια και την επιμονή. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Αντώνη Παπαντώνη, που συμμετείχε για 5η φορά σε μαραθώνιο.

 

 

 

 

 

Κατεβάστε την εφαρμογή