ΑΜΑ: 13ο Συμπόσιο για την τεχνολογία στα δρομικά γεγονότα

“Τεχνολογία & Μαζικά Δρομικά Γεγονότα” είναι το θέμα του φετινού, 13ου στη σειρά, Συμπόσιου Μαραθωνίων Δρόμων AIMS που διοργανώνεται με την ευκαιρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

 Το Συμπόσιο θα διεξαχθεί σε αίθουσα του Ξενοδοχείου HILTON ATHENS το Σάββατο 9 Νοεμβρίου (08.15–11.15) και θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι από περισσότερους από 80 Μαραθωνίους από όλο τον κόσμο. Εκλεκτοί ομιλητές θα μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σε αυτό το ετήσιο συνέδριο που φιλοξενεί η Αθήνα, που έχει γίνει πλέον θεσμός και κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλο και περισσότερες συμμετοχές.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της AIMS, Paco Borao, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, και ο πρόεδρος του Συμποσίου και ιδρυτής του Μαραθωνίου του Βερολίνου, Horst Mild.

 Ομιλητές θα είναι εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο όπως οι:

Michael Nishi, Γενικός Διευθυντής του Μαραθωνίου του Σικάγο (ΗΠΑ)

 Fiona Green, Συγγραφέας του βιβλίου “Κερδίζοντας με τη Χρήση των Δεδομένων (data) για Ανάλυση των Αναγκών και Βελτίωση των Υπηρεσιών στο χώρο του Αθλητισμού” (Ενωμένο Βασίλειο)

Yang Shenglan (Shirley Yang), Υποδιευθύντρια, Υπεύθυνη για το Μάρκετινγκ, της Ομοσπονδίας Στίβου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Βαγγέλης Βλάχος, Ηλεκτρονικός Μηχανικός, Σχεδιαστής Software (Ελλάδα)

Ελένη Βλάχου,  Ερευνήτρια Αγοράς και Σύμβουλος Επιχειρήσεων (Ελλάδα)  

Martha Morales, Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικών της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίων και Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων/AIMS (Μεξικό)

Γιώργος Καζαντζόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της AIMS (Ελλάδα)   

Hugh Jones, Γενικός Γραμματέας της AIMS.

Κατεβάστε την εφαρμογή