Συνέντευξη Τύπου ΣΕΓΑΣ και Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Με αφορμή τη συνεργασία της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ) ως Θεσμικού Εταίρου με τον 37ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό, διοργανώνεται συνέντευξη Τύπου αύριο Παρασκευή (1/11, 11:30) στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ).

Θα παραστούν και θα μιλήσουν σχετικά, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Ε, ο Στέλιος Λουκίδης, αναπληρωτής Καθηγητής Πνευμονολογίας, Β’ Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική Ε.Κ.Π.Α, Νοσοκομείο «Αττικόν».

Στη συνέντευξη θα συμμετάσχει επίσης ως προσκεκλημένη ομιλήτρια, η Παρασκευή Κατσαούνου, Επίκουρη Καθηγήτρια Πνευμονολογίας Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. και Υπεύθυνη της Ομάδας Λοιμώξεων Αναπνευστικού Συστήματος της Ε.Π.Ε.

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, ως θεσμικός εταίρος του 37ου Μαραθωνίου της Αθήνας, θα υλοποιήσει μια σειρά από ενέργειες με τη χορηγία της Pfizer Hellas. Αναλυτικά: Το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Ε.Π.Ε. θα βρίσκεται στο χώρο της ATHENS MARATHON EXPO (6-9 Νοεμβρίου 2019), όπου θα πραγματοποιούνται από Ειδικούς Πνευμονολόγους δωρεάν σπιρομετρήσεις για το κοινό και θα διανέμεται σχετικό ενημερωτικό υλικό για τις πνευμονοπάθειες.

Τις ημέρες διεξαγωγής των Αγώνων του Μαραθωνίου (Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019) ομάδα με πάνω από 230 δρομείς θα συμμετέχει με το μήνυμα «Εμβολιαζόμαστε κατά της Πνευμονιοκοκκικής Πνευμονίας – Κάνουμε την Πρόληψη Πράξη Ζωής!» στις τρεις διαδρομές (στην Κλασική Διαδρομή & στους Αγώνες 5 & 10 χλμ.).

Κατεβάστε την εφαρμογή