Run Greece: Η Ρόδος έτοιμη για τον 7ο αγώνα της σειράς

Ολοκληρώνεται την Κυριακή στη Ρόδο το μεγάλο ταξίδι του 7ου Run Greece 2019, μετά από επτά ενδιάμεσους σταθμούς σε ισάριθμες πόλεις της χώρας σε δύο φάσεις  Ανοιξιάτικη και Φθινοπωρινή.

Η… πόλη των ιπποτών στο σμαραγδένιο νησί ζει στους ρυθμούς του Run Greece και το ενδιαφέρον των πολιτών της Ρόδου είναι μεγάλο και αναμένεται ο φετινός αγώνας να είναι ένας ακόμη πολυπληθής και επιτυχημένος τηςσειράς αγώνων του ΣΕΓΑΣ.

Οι διοργανωτές είναι αισιόδοξοι ότι στον φετινό αγώνα θα καταρριφθεί το ρεκόρ συμμετοχών ενώ ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σε κάθε οργανωτική πτυχή για μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση.

Η καρδιά του Run Greece Ρόδος «χτυπά» στο κέντρο εγγραφών της διοργάνωσης, ο οποίοβρίσκεται στο ξενοδοχείο “Best Western Plaza” από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους ενώ αν υπάρχουν ακόμη περιθώρια εγγραφής θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν την εγγραφή τους εκεί.

Οι Αγώνες 5χλμ και 10χλμ αλλά και ο Αγώνας Παιδιών έχουν κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού, στον Βωμό της Πατρίδας, μεταξύ Ευαγγελισμού και Περιφέρειας, επί της παραλιακής Λεωφόρου Ελευθερίας. Οι συμμετέχοντες στον Αγώνα 10χλμ θα κάνουν αναστροφή στον Βωμό της Πατρίδας και θα διανύσουν δύο φορές τη διαδρομή (2 στροφές 5χλμ).
Οι ώρες εκκίνησης είναι για τα 10χλμ στις 10:00, για τα 5χλμ 11:30 και για των αγώνα των παιδιών 11:35.

Η Ρόδος φιλοξενεί για τρίτη φορά αγώνα Run Greece στον οποίο εντάχθηκε το 2017 και απέδειξε πως μπορεί να φιλοξενήσει ένα γεγονός με έντονο αθλητικό και κοινωνικό περιεχόμενο.

Να σημειώσουμε ότι θα διεξαχθεί και φέτος ο τελικός της σειράς για τρίτη φορά στη διάρκεια του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας στις 10 Νοεμβρίου όπου αντιπροσωπευτικές ομάδες από τους επτά αγώνες της χρονιάς θα αγωνιστούν σε μια απόσταση 3.000μ.

Κατεβάστε την εφαρμογή