Καλές παρουσίες για Στεφανίδη και Τεντόγλου στο Μινσκ

Η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίλτος Τεντόγλου συμμετείχαν σήμερα στη συνάντηση “Ευρώπη- ΗΠΑ” ως μέλη της μεικτής ομάδας της Γηραιάς Ηπείρου, στο Μινσκ. 

Η Στεφανίδη, λίγα 24ωρα από την επικράτησε στις Βρυξέλλες με το εντυπωσιακό 4,83 κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ στη διοργάνωση του Μινσκ με καλύτερο άλμα στα 4,70 μέτρα. 

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στα 4,60 μ., πέρασε με την πρώτη τα 4,70 μ. και αφού έκανε δύο άκυρα στα 4,75 μ., επέλεξε να δοκιμάσει στα 4,80 μ., δίχως επιτυχία. Σε καλή κατάσταση έδειξε πως είναι η Αντζέλικα Σιντόροβα, που ήταν η νικήτρια με 4,85 μέτρα, ενώ τρίτη ήταν η Κέτι Ναζότ με 4,70 μ., όσο έκανε και η 4η Αντζέλικα Μπένγκτσον.

Στο μήκος οι τρεις πρώτες θέσεις “έκλεισαν” στα 8,17 μ. κι έτσι η κατάταξη προέκυψε από τα από τα δεύτερα καλύτερα άλματα των αθλητών! Καλή παρουσία πραγματοποίησε ο Μίλτος Τεντόγλου που ήταν δεύτερος με 8,17 μ., όσο και ο νικητής του αγώνα Νταμάρκους Σίμσον (ΗΠΑ). Ο Τεντόγλου είχε ένα ακόμη άλμα πάνω από τα 8,00 μ., το δεύτερο που μετρήθηκε στα 8,10 μ., σε αντίθεση με τον Αμερικανό που στη δεύτερη προσπάθεια του σημείωσε 8,13 μέτρα. Τρίτος στον σημερινό αγώνα ήταν ο Εουσέμπιο Κασέρες με 8,17 μ. και δεύτερο καλύτερο άλμα στα 7,96 μέτρα. 
“Η συμμετοχή μου στη διοργάνωση του Μινσκ, ήταν μια μοναδική εμπειρία. Ηταν τιμή μου να είμαι μία από τους αρχηγούς στην ομάδα της Ευρώπης. Είμαι πολύ χαρούμενη που κάναμε το ένα- δύο για την ομάδα μας”, είπε η Στεφανίδη. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται την τρίτη με τον Κώστα Φιλιππίδη να εκπροσωπεί τη χώρα μας στο επί κοντώ.

Κατεβάστε την εφαρμογή