Δρομολογείται το ιδιοκτησιακό στο κλειστό της Παιανίας

Το πρώτο βήμα αναζήτησης λύσης και κατ΄επέκταση δρομολόγησης της αποκατάστασης του κλειστού της Παιανίας, έγινε σήμερα στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διεξοδικά το ζήτημα της Παιανίας, τις λύσεις που μπορούν να βρεθούν και παράλληλα τη δρομολόγηση τους. Η σημερινή σύσκεψη έγινε μόλις έξι ημέρες από την συνάντηση που είχε το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

“Εξέφρασα την ικανοποίηση μου για την άμεση πραγματοποίηση της σύσκεψης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον περιφερειάρχη Αττικής και τον Δήμαρχο Παιανίας για το κλειστό της Παιανίας. Είναι γνωστό το τεράστιο μέγεθος τoy προβλήματος της έλλειψης κλειστού σταδίου για τον ελληνικό στίβο, αφού ουσιαστικά οι αθλητές και αθλήτριες μας δεν έχουν δυνατότητα να υλοποιήσουν όπως πρέπει τη χειμερινή τους προετοιμασία. Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν έγιναν προσπάθειες και παρά τις δεσμεύσεις το πρόβλημα δεν λύθηκε. Στη σημερινή συνάντηση θέσαμε όλες τι παραμέτρους του προβλήματος, οι οποίες είναι περίπλοκες και αποφασίσαμε τη δρομολόγηση προβλημάτων, με πρώτη του ιδιοκτησιακού προβλήματος της εγκατάστασης.

Στο ΣΕΓΑΣ θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αποκατάσταση της λειτουργίας του κλειστού της Παιανίας, συμμετέχοντας και παρακολουθώντας από κοντά όλα τα επόμενα βήματα. Ευχαριστούμε και πάλι για την άμεση ανταπόκριση για τη συνάντηση”, είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έναρξη των ενεργειών που θα μπορέσουν να φέρουν στο εγγύς μέλλον αποτέλεσμα.

Κατεβάστε την εφαρμογή