Γκέβλε 2019: Ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους Ζήκος και Γκαραγκάνης

Ο Κώστας Ζήκος και ο Σωτήρης Γκαραγκάνης συμμετείχαν σήμερα στον ημιτελικό των 100 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέβλε, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων τους.

Ο Ζήκος έτρεξε στην πρώτη ημιτελική σειρά όπου τερμάτισε στην όγδοη θέση με 10.87 (-1,2), σε μια κούρσα όπου φάνηκε να αφήνει στα τελευταία μέτρα εξαιτίας της ενόχλησης στο πόδι. Ο Ζήκος στον προκριματικό των 100 μ. είχε αισθανθεί μια σύσπαση στο δικέφαλο γεγονός που δεν του επέτρεψε να τρέξει όπως θα ήθελε.

Στη δεύτερη ημιτελική σειρά συμμετείχε ο Γκαραγκάνης, ο οποίος τερμάτισε στην έκτη θέση με 10.80 (-1,4). Ο νεαρός αθλητής, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στη διοργάνωση σε δύο χρόνια, έσφιξε αρκετά στα τελευταία μέτρα κι έτσι υποχώρησε σε σχέση με τους αντιπάλους του. Ο Γκαραγκάνης κατέλαβε την 13η θέση στο σύνολο των σειρών και ο Ζήκος την 14η. Η πρόκριση στον τελικό έκλεισε με επίδοση στα 10.74, που αναμφίβολα ήταν στις δυνατότητες των αθλητών μας. Οι δύο αθλητές πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην ομάδα 4Χ100 μέτρα.

Live αποτελέσματα

Livestreaming

Βρείτε όσα θέλετε να ξέρετε για τη διοργάνωση και την ελληνική ομάδα

Κατεβάστε την εφαρμογή