Η Στεφανίδη μετρά αντίστροφα για τη θερινή σεζόν

Λιγότερο από ένας μήνας έχει απομείνει για την επιστροφή της Κατερίνας Στεφανίδη στην αγωνιστική δράση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνεχίζει την προετοιμασία της στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του Άκρον και ανυπομονεί για την έναρξη των αγώνων της θερινής περιόδου.

Η έμπειρη αθλήτρια θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο Diamond League που θα γίνει στη Σανγκάη (18/5), με στόχο να ξεκινήσει δυνατά μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, η οποία θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο.

Η Στεφανίδη και ο προπονητής της Μίτσελ Κρίερ έχουν προχωρήσει στο βασικό σχεδιασμό της σεζόν, που διαφέρει αρκετά σε σχέση με αυτόν των προηγούμενων, κυρίως γιατί το Παγκόσμιο της Ντόχα γίνεται τέλος Σεπτεμβρίου. “Θα είμαστε στην Ελλάδα μετά το Diamond League της  Ρώμης (6/6). Η σεζόν έχει κάποια μεγάλα κενά, τα οποία μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε έναν ολοκληρωμένο προπονητικό κύκλο. Δεν έχουμε ακόμη καταλήξει στο πρόγραμμα των αγώνων, που κυρίως περιλαμβάνει τα Diamond League, αλλά και τη συνάντηση “Ευρώπη VS ΗΠΑ” και έχει απώτερο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα”, είπε η Στεφανίδη, που στην Ντόχα θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε πριν δύο χρόνια στο Λονδίνο, εκεί όπου ξεπέρασε τα 4,91 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ. 

Κατεβάστε την εφαρμογή