Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων θα μεταδοθεί ζωντανά στην Ελλάδα μέσα από το site της ομοσπονδίας κι έτσι οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των αθλητών μας στο Ταλίν της Εσθονίας.


Η ομοσπονδία μετά τις συντονισμένες προσπάθειες κατάφερε αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα  και να μεταδώσει ζωντανά το πρόγραμμα και των δύο ημερών στο Ταλίν, μέσα από το www.segas.gr.

Η προβολή διοργανώσεων όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων είναι απαραίτητη, γεγονός που οδήγησε την ομοσπονδία στην ανεύρεση λύσης, δεδομένο του ότι  οι αγώνες δεν μεταδίδονται ζωντανά από κανένα ελληνικό κανάλι. Για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή της διοργάνωσης, οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά και μέσα απο τα site (www.sport24.gr, www.contra.gr, www.dailymotion.com.gr) του ομίλου 24MEDIA χορηγού επικοινωνίας της ομοσπονδίας.