Ο Ημι-Μαραθώνιος της ΕΡΤ για την ζωντανή μετάδοση  

Η εικόνα του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ η οποία θα μεταφέρει τις όμορφες στιγμές από τον αγώνα σε όλο τον κόσμο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας έχει μπει στην τελική της ευθεία. Την Κυριακή 17 Μαρτίου οι δρόμοι του ιστορικού κέντρου θα κατακλυστούν από δρομείς και φίλους του αθλητισμού μετατρέποντάς τους σε ένα τεράστιο πάρτι.

Αυτές οι εικόνες θα ταξιδέψουν παντού μέσα από την ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση με μια πολύωρη μετάδοση θα καλύψει κάθε μέτρο και κάθε εκδήλωση που έχει προγραμματισθεί για εκείνη την ημέρα. Η γιορτή της Αθήνας θα ξεκινήσει στις 09.00 με την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Δρόμου, θα ακολουθήσει ο αγώνας των 3χλμ, τα 1000 μέτρα για Παιδιά και Άτομα με Αναπηρία (1.000μ) στις 09.35 και οι αγώνες θα κλείσουν με τα 5χλμ (εκκίνηση 11.45).

Όλα τα παραπάνω θα μπορέσετε να τα παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Πιο αναλυτικά: από τη συχνότητα της ΕΡΤ 1 από τις 08:30 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 13.00, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για 4,5 ολόκληρες ώρες όλη την αγωνιστική δράση, καθώς και πλούσιο ρεπορτάζ, προκειμένου να επιτευχθεί η πληρέστερη δυνατή κάλυψη της διοργάνωσης.

Για να μπορέσει να φτάσει η εικόνα στα σπίτια σας θα υπάρχουν στην πλατεία Συντάγματος δύο OB VAN, αλλά και επτά συνεργεία σε καίρια σημεία της διαδρομής. Συνολικά, περίπου 80 τεχνικοί όλων των ειδικοτήτων θα βρίσκονται επί ποδός για να μεταφέρουν όσα θα συμβούν στον αγώνα. Στο στούντιο της ΕΡΤ θα παρουσιάζουν την ειδική εκπομπή ο Νίκος Τσώνης και η Αμαλία Κεχαγιόγλου σε αρχισυνταξία του Περικλή Μακρή, ενώ από το Σύνταγμα θα μεταφέρουν όλα όσα θα συμβαίνουν οι Χρήστος Σαράντος και Βίκυ Σπύρου.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω θα μπορεί κανείς να τα παρακολουθήσει και διαδικτυακά από το site της ΕΡΤ όπου κι αν βρίσκεται.

Κατεβάστε την εφαρμογή