Το Half Marathon app επιστρέφει


Αποτελεί τη συνήθεια που έγινε λατρεία για όλους τους δρομείς. Η επίσημη εφαρμογή του αγώνα επιστρέφει για να μη χάσεις λεπτό από τον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας (Κυριακή, 17/3)

Οι δρομείς και οι φίλαθλοι  θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο (Live Tracking) την εξέλιξη των αγώνων από το κινητό, το tablet ή και τον υπολογιστή τους. Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους χρόνους τους ή απλά να δουν τα αποτελέσματα και βρίσκονται μακριά από έναν υπολογιστή, αρκεί να κατεβάσουν τη εφαρμογή “Athens Half Marathon”, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν από τον ΣΕΓΑΣ, τόσο για iOS, όσο και για Androids.

Ο κάθε χρήστης της εφαρμογής θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ταυτόχρονα έως και 25 δρομείς της επιλογής του, εφόσον ξέρει τον αριθμό συμμετοχής τους, λαμβάνοντας ειδοποιήσεις κάθε φορά για το εάν και με τι χρόνο περνούν από τα σημεία όπου υπάρχει σταθμός ελέγχου ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.

Συγκεκριμένα, θα υπάρχει ενημέρωση για τα περάσματα των Ημιμαραθωνοδρόμων (στην Εκκίνηση, στο 1o χλμ., στο 6ο χλμ., στο 9,5ο χλμ., στο 10ο χλμ., 13,3ο χλμ., στο 16,7ο χλμ. και στο 19,2ο χλμ. και στον Τερματισμό), των συμμετεχόντων στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (στην Εκκίνηση, στο 2,3ο χλμ., στο 4,4ο χλμ. και τον Τερματισμό) και των δρομέων του Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. “Σοκολάτα υγείας Παυλίδη” (στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό).  Επίσης, θα υπάρχει συνεχής ανάλογη ενημέρωση για τους 15 αθλητές που προπορεύονται σε κάθε έναν εξ’ αυτών των αγώνων.

Εκτός από το Live Tracking, όσοι τρέξουν στους Αγώνες του 8ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας θα μπορούν επιπλέον να μοιραστούν τις επιδόσεις τους με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάσουν selfies με τα λογότυπα και το όνομα του αγώνα που συμμετέχουν και φυσικά να βρίσκουν κάθε στιγμή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα και την πρόγνωση του καιρού.  Τέλος, μετά το τέλος του αγώνα τους θα μπορούν να δουν ξανά την προσπάθειά τους χάρη στη λειτουργία “Live Tracking Replay”.

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή:

ΒΗΜΑ 1: Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή «MYLAPS Sporthive Live Events» που θα βρείτε στο App Store και στο Google Play ή απευθείας ΕΔΩ

ΒΗΜΑ 2: Επιλέξτε τη διοργάνωση ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ/ATHENS HALF MARATHON

Αξίζει να επισημάνουμε πως όσοι είχατε την εφαρμογή από πέρσι θα πρέπει να την απεγκαταστήσετε και να κατεβάστε την καινούρια (MYLAPS Sporthive Live Events) ώστε να έχετε όλα τα εντυπωσιακά νέα χαρακτηριστικά!!

Κατεβάστε την εξαιρετική εφαρμογή πατώντας εδώ

Κατεβάστε την εφαρμογή