8ος Ημιμαραθώνιος. Εγκαίνια του κέντρου εγγραφών στο Μαρούσι Helexpo

Ανοίγουν την Πέμπτη 14/3 οι πύλες του ATHENS HALF MARATHON EXPO & SPORTS SHOW στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Μαρούσι, οι οποίες πλαισιώνουν τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2019 που ως γνωστό  θα  πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 13.00 και όπως συνηθίζεται θα παραβρεθούν, η ηγεσία του ΣΕΓΑΣ, εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών, τον Δήμο  Αθηναίων, την Περιφέρεια Αττικής, του μεγάλου χορηγού του Ημιμαραθώνιου , της ERGO Ασφαλιστικής άλλοι φορείς, σημαντικοί αθλητές και φυσικά πλήθος δρομέων.

Στο εκθεσιακό κέντρο θα λειτουργήσει παράλληλα με την έκθεση και το Κέντρο Εγγραφών του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2019, το οποίο θα εξυπηρετεί τους εγγεγραμμένους δρομείς από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου 2019. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία με την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους και του «πακέτου» υλικού που έχουν ήδη δηλώσει, να περιηγηθούν στα περίπτερα της έκθεσης την οποία διοργανώνει η εταιρεία Be-Best.

Σημειώνεται επίσης ότι εκπρόθεσμες εγγραφές για όλους τους αγώνες του Ημιμαραθωνίου Αθήνας θα είναι δυνατές και κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών (HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ), κατόπιν διαθεσιμότητας.

Οι εταιρείες που εκθέτουν στο μεγάλο αυτό εκθεσιακό γεγονός καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που αφορούν τον αθλητισμό, τη διατροφή, την υγεία και την ευεξία. Οι βασικές κατηγορίες εκθεμάτων είναι οι ακόλουθες: Αθλητικά Είδη, Εξοπλισμός Αθλητικών Εγκαταστάσεων, Fitness, Υγεία & Αποκατάσταση, Αθλητική Διατροφή. Με περισσότερους από 60 εκθέτες ενώ 30.000 επισκέπτες πρόκειται για δύο αθλητικές εκθέσεις που αποδεικνύουν τη δυναμική τους στο κλάδο.

Ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2019, τον οποίο διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής, περιλαμβάνει τέσσερα αγωνίσματα: τον Ημιμαραθώνιο, τον Αγώνα δρόμου 5χλμ., τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. και τον Αγώνα δρόμου 1.000 μ., με την ασφαλιστική εταιρεία ERGO, να είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια αρωγός στις προσπάθειες των διοργανωτών!

Ωράριο Λειτουργίας:
Πέμπτη: 14/03: 13.00-20.00
Παρασκευή:15/03: 10.00-20.00
Σάββατο:16/03: 10.00-20.00

Κατεβάστε την εφαρμογή