Γλασκώβη 2019: Η ομάδα επέστρεψε στην Ελλάδα και ήδη σχεδιάζει τα επόμενα

φωτογραφίες: eurokinissi
Το 35ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης έκλεισε τυπικά για την εθνική μας ομάδα, τα ξημερώματα της Τρίτης όταν και η ομάδα επέστρεψε στη χώρα μας.

Έχοντας προηγηθεί η εξαιρετική παρουσία στην τριήμερη διοργάνωση, αλλά και οι απαραίτητες στιγμές χαλάρωσης που ακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής με τα μέλη της αποστολής στο ξενοδοχείο της εθνικής ομάδας, η ομάδα επέστρεψε στην Αθήνα. 

Το πρωί της Δευτέρας η ομάδα έκανε στο ξενοδοχείο την αποχαιρετιστήρια συνάντηση, η οποία είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού τόσο ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας, όσο και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής, μίλησαν με τα καλύτερα στους αθλητές, τους ευχαρίστησαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν και δεσμεύθηκαν να είναι δίπλα τους ουσιαστικά στο υπόλοιπο της χρονιάς. Όπως ήταν φυσιολογικό δεν έλειψαν τα δυνατά χειροκροτήματα όχι μόνο για τα παιδιά που κατέκτησαν τα μετάλλια, αλλά για την προσπάθεια που έκανε το σύνολο της ομάδας. 


Η ομάδα έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 01.00 τα ξημερώματα κι εκεί ήταν για να την υποδεχθεί ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος ο οποίος είχε την ευκαιρία να συγχαρεί έναν, έναν τους αθλητές και αθλήτριες και που μετείχαν στη διοργάνωση, να τους ευχηθεί καλή συνέχεια με κοινή δουλειά και προσπάθεια, ενόψει των διοργανώσεων που ακολουθούν. Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο ειδικός γραμματέας της ομοσπονδίας,  Θανάσης Ράπτης. 

Κατεβάστε την εφαρμογή