Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση
 
Στο Δημοτικό στάδιο των Τρικάλων διεξάγεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών και γυναικών. Σήμερα Σάββατο 14 Ιουνίου ξεκίνησε το πρωινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας το οποίο περιλαμβάνει προκριματικά αγωνισμάτων.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής και τις παρουσίες των αθλητών και αθλητριών δεν θα διεξαχθούν τα προκριματικά των αγωνισμάτων στις νέες, στην σφυροβολία, στο επί κοντώ, στα 100μ με εμπόδια και στη δισκοβολία. Στους νέους δεν θα γίνουν τα προκριματικά στο τριπλούν, στα 110μ με εμπόδια και στο άλμα σε ύψος.
Οι καιρικές συνθήκες είναι καλές με ηλιοφάνεια και αρκετή ζέστη.  
 
Οι αγώνες δεν θα μεταδοθούν ζωντανά σε σύνδεση livestreaming μέσω της ιστοσελίδας του ΣΕΓΑΣ λόγω τεχνικού προβλήματος αλλά θα βιντεοσκοπηθούν και θα μεταδοθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας. 
 
Θυμίζουμε οτι στην πόλη των Τρικάλων έχουν καταλύσει 600 αθλητές και αθλήτριες που μαζί με συνοδούς, προπονητές παράγοντες συλλόγων και φορέων ξεπερνούν τους 1.000. 
Στο πρωτάθλημα παίρνουν μέρος οι κορυφαίοι της κατηγορίας αφού για τους νεαρούς αθλητές, αποτελεί ευκαιρία για επίτευξη ορίων για την συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης, 12-17 Αυγούστου  αλλά και για το Παγκόσμιο των Εφήβων- Νεανίδων, το οποίο θα γίνει στο Γιουτζίν 22-27 Ιουλίου ενώ σύμφωνα και με τις δηλώσεις συμμετοχής αναμένεται σκληρός συναγωνισμός και σπουδαίες επιδόσεις.