Προετοιμασία στην Αθήνα και ντεμπούτο στο Μοντεβίλ για τον Κώστα Δουβαλίδη

Την Αθήνα και τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά επέλεξε ο Κώστας Δουβαλίδης για τη συνέχεια της προπόνησης του στον κλειστό στίβο.

Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων μαζί με τον προπονητή του Μπάμπη Σδρόλα βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής (14/1) στην πρωτεύουσα, όπου και θα παραμείνουν μέχρι και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (9-10/2). Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής των ψηλών εμποδίων θα ξεκινήσει τους αγώνες του στη σεζόν στις 2 Φεβρουαρίου στο Μοντεβίλ της Γαλλίας και θα συνεχίσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκεί όπου θα γίνει το κορυφαίο εγχώριο γεγονός της χειμερινής περιόδου.

“Είχα κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, τις οποίες σταδιακά ξεπερνάω. Θα κάνουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας στον Αγιο Κοσμά και αυτό θα μας βοηθήσει, αφού οι συνθήκες είναι καλές”, είπε ο Δουβαλίδης, που δεν αναμένεται να έχει κάποιο πρόβλημα με το 7.88, που απαιτείται για συμμετοχή Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού της καριέρας του. Η πρώτη φορά που ο Δουβαλίδης συμμετείχε στη διοργάνωση, ήταν πριν δέκα χρόνια στο Τορίνο, ενώ έδωσε το παρόν το 2013 στη διοργάνωση του Γκέτεμποργκ όπου ήταν έβδομος και το 2015 στην Πράγα, όπου κατέλαβε την έκτη θέση στον τελικό των 60 μ. εμπ. με 7.64.

Κατεβάστε την εφαρμογή