Στα Τρίκαλα στρέφεται το ενδιαφέρον των φίλων του στίβου εκεί όπου το Σαββατοκύριακο θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Α/Γ. Μετά την επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής, γίνεται γνωστό πως δεν θα διεξαχθούν προκριματικά στα εξής αγωνίσματα:


Νέοι: 110 μ. εμπ., 400 μ. εμπ., Υψος, Επί κοντώ, Σφυροβολία
Νέες: 100 μ. εμπ., 400 μ. εμπ., Σφυροβολία

Στα αγωνίσματα χωρίς προκριματικό, οι αθλητές δεν χρειάζεται να παρουσιαστούν στην αίθουσα κλήσεως. 

Εξάλλου σε ό,τι έχει να κάνει  με τις διαδικασίες λειτουργίας της Αίθουσας κλήσης οι οποίες και θα πρέπει να τηρούνται από όλους τους εμπλεκόμενους συλλόγους, αθλητές, κριτές, προσωπικό αίθουσας κλήσης κ.α. προκειμένου το ωρολόγιο πρόγραμμα να εξελίσσεται απρόσκοπτα.
Θα ισχύσουν τα εξής:

1. Έναρξη Λειτουργίας Αίθουσας Κλήσης
Η έναρξη λειτουργίας της Αίθουσας Κλήσης θα πραγματοποιείται 1:30 πριν την έναρξη του πρώτου αγωνίσματος του προγράμματος (πρωινού ή απογευματινού).

2. Προκριματικοί αγωνισμάτων
Παρουσία – δήλωση αθλητή το αργότερο1:00 ώρα πριν την ώρα έναρξης του αγωνίσματος.
Κλείσιμο πινακίου 45’ πριν την έναρξη του αγωνίσματος προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα στους υπεύθυνους της Αίθουσας Κλήσης να συμπληρώνουν τα πινάκια των αγωνισμάτων, ιδιαίτερα αυτά των δρομικών αγωνισμάτων και να μην παρατηρούνται καθυστερήσεις στην έναρξη των αγωνισμάτων.
Σε περίπτωση που δεν θα διεξαχθεί προκριματικός οι αθλητές θα ειδοποιούνται ότι την ώρα έναρξης του αγωνίσματος θα πρέπει να παρουσιάζονται στον Έφορο του αγωνίσματος για επιβεβαίωση της παρουσίας τους και οριστικοποίηση των συμμετοχών στον τελικό του αγωνίσματος.
Αθλητής που δεν παρουσιάζεται στον Έφορο δεν θα συμμετέχει στον τελικό.

3. Τελικοί αγωνισμάτων
Επιβεβαίωση συμμετοχής αθλητή το αργότερο45’ πριν την ώρα έναρξης του αγωνίσματος.
Κλείσιμο πινακίου 30’ πριν την έναρξη του αγωνίσματος.
Ενημέρωση του Τεχνικού Διευθυντή Αγώνων ή του Υπεύθυνου της  Υπηρεσίας του ΣΕΓΑΣ 25’ πριν την έναρξη του αγωνίσματος για αθλητές που δεν παρουσιάστηκαν (DNS).

4. Αγωνίσματα Σκυταλοδρομιών
Παρουσία – δήλωση συμμετεχόντων αθλητών ή δήλωση συμμετοχής από τον εκπρόσωπο του σωματείου, με την προσκόμιση των δελτίων, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
Κλείσιμο πινακίου 1:00 πριν την έναρξη του αγωνίσματος.
Κλήρωση διαδρομών 45’ πριν την έναρξη του αγωνίσματος. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα κλήσης
Μετά την κλήρωση των διαδρομών καμία αλλαγή δεν θα πραγματοποιείται.

5. Αγωνίσματα που διεξάγονται απ’ ευθείας σε τελικό
Για τα αγωνίσματα των 3.000μ. με Φυσικά Εμπόδια και 5.000μ. που θα γίνουν απευθείας τελικοί, οι εκπρόσωποι των σωματείων ή αυτοπροσώπως οι ίδιοι οι αθλητές-τριες, θα πρέπει να προβούν στην οριστική δήλωση συμμετοχής των αθλητών-τριών το πρωί της ημέρας διεξαγωγής τους στην αίθουσα κλήσης.

*Τέλος οι εκπρόσωποι των σωματείων, καλούνται να έχουν μαζί τους γραμμάτιο είσπραξης, το οποίο θα καταθέσουν στις υπηρεσίες του ΣΕΓΑΣ, που θα βρίσκονται στην πόλη των Τρικάλων.

OSense O-Sense