Η Σπανουδάκη είναι έτοιμη για μία …γρήγορη σεζόν

 

Την περίοδο της προετοιμασίας της για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου συνεχίζει η Ραφαέλα Σπανουδάκη, που ευελπιστεί σε μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Η πρωταθλήτρια των 60 μ. μετά τη σκληρή προετοιμασία, που πραγματοποίησε στο Βελιγράδι, είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να περάσει τις γιορτές στην ιδιαίτερη πατρίδα της στη Ρόδα. Η αθλήτρια αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην ημερίδα που θα γίνει στο ΣΕΦ στο τέλος του μήνα κι έπειτα να συνεχίσει με αγώνες στο εξωτερικό.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τη φετινή σεζόν. Έχω δουλέψει πολύ καλά, χωρίς προβλήματα και δίχως να χάσω καθόλου προπόνηση. Το γεγονός ότι δεν νιώθω πίεση να πιάσω το όριο, αφού είναι μια επίδοση μέσα στις δυνατότητες μου, μου επιτρέπει να προσαρμόσω την προετοιμασία μου με κορύφωση το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης”, είπε η Σπανουδάκη, που χρειάζεται επίδοση κάτω από το 7.42 για να μπει στην ομάδα για το σημαντικότερο πρωτάθλημα της χειμερινής περιόδου.

“Στην προετοιμασία δουλέψαμε πολύ σκληρά κι έτσι μέσα στην περίοδο των εορτών είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω”, συμπλήρωσε. Η Σπανουδάκη την 1η Φεβρουαρίου θα τρέξει σε μίτινγκ έξω από το Παρίσι και στις 2/2 θα είναι παρούσα στο μίτινγκ του Μοντεβίλ. Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη θα συμμετάσχει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ στα πλάνα της είναι και η παρουσία στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Η 24χρονη, η οποία έχει ατομικό ρεκόρ έχει ατομικό ρεκόρ στα 60 μ. 7.29, έχει έναν επιπλέον λόγο να κυνηγά μία καλή παρουσία στη διοργάνωση της Γλασκώβη, καθώς θέλει να αφήσει πίσω την πικρή γεύση που της άφησε η πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση, το 2017 στο Βελιγράδι, όπου ολοκλήρωσε την παρουσία της με άκυρη εκκίνηση στον προκριματικό των 60 μέτρων.

Κατεβάστε την εφαρμογή