Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα βάζει με κορυφαίες αθλήτριες του αγωνίσματος και να τις κοντράρει στα ίσα. Οπως επίσης δεν έχει κανένα πρόβλημα να βλέπει τον πήχη σε άλματα πάνω από τα 4,55 μέτρα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα μέρες, κατάφερε να ανέβει πάνω από τα 4,57 μ., όσο και το ατομικό της ρεκόρ και να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά φέτος, πως διανύει εξαιρετική σεζόν. Η αθλήτρια  μας πήρε μέρος στο Street event, που έγινε στο Μανχάταν στο πλαίσιο του Diamond League της Νέας Υόρκης, διοργάνωση για την οποία φαίνεται πως θα κερδίσει μια θέση, ύστερα απο την σημερινή της εμφάνιση. 

 

Η Στεφανίδη έρχεται στην Ελλάδα στις 16 Ιουνίου, προκειμένου αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων (21-22/6) και να συνεχίσει την προπόνηση της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ζυρίχης. Η Στεφανίδη πήρε την πρώτη θέση στον αγώνα, καθώς πέρασε με την πρώτη τα 4,57 μ., όμως η Σουρ ηταν εκείνη που ανέβηκε πάνω απο τα 4,72 μ. με την...πέμπτη προσπάθεια. Οι διοργανωτές έδωσαν το δικαίωμα στις αθλήτριες να κάνουν άλλες δυό προσπάθειες τις οποίες και η Αμερικανίδα εκμεταλλεύτηκε.