Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Στην Ρουμανία βρίσκεται από χθες η εθνική ομάδα Ανδρών- Γυναικών, που το Σαββατοκύριακο θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην πόλη Πιτέστι.
Προβλήματα της τελευταίας στιγμής, δεν επέτρεψε σε ορισμένους αθλητές να ακολουθήσουν την ομάδα.

Ο Γιάννης Λουλάς έμεινε πίσω, λόγω σφιξίματος στο πόδι, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα εξαιτίας γαστρεντερίτιδας, που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Στην Αθήνα έμεινε η Ελενα Φιλάνδρα, που είχε ένα προσωπικό ζήτημα, αλλά και ο Γιώργος Τσάκωνας, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο από μικροτραυματισμό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Εξάλλου στην αποστολή μετέχει ο Δημήτρης Γράβαλος, αντί του Πέτρου Κυριακίδη, που τραυματίστηκε. Οι αγώνες ξεκίνησαν σήμερα το πρωί με τα σύνθετα αγωνίσματα, εκεί όπου από ελληνίκης πλευράς μετέχει η Σοφία Υφαντίδου, στην τελευταία της ευκαιρία να εξασφαλίσει συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των αγώνων

Παρακολουθείστε τους αγώνες σε livestreaming