Η Νικόλ Κυριακοπούλου είχε φανταστεί διαφορετικά το σημερινό τελικό στο φινάλε του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η πρωταθλήτρια μας, που βούρκωσε όταν άκουσε τον εθνικό ύμνο, στην τελετή απονομής του χρυσού μεταλλίου στον Κώστα Φιλιππίδη, δεν κατάφερε να κάνει τον αγώνα που θα ήθελε, καθώς στην πρώτη προσπάθεια στα 4,45 μ, έσπασε το κοντάρι της.

 

Μάλιστα η πτώση ήταν τόσο κακή, που οριακά δεν χτύπησε στην βαλβίδα. Η Κυριακοπούλου, που νωρίτερα είχε ξεπεράσει τα 4,30 μ., άφησε τα 4,45 μ. προκειμένου να ηρεμήσει από το ατύχημα και να διαπιστώσει αν το χτύπημα στο χέρι ήταν σοβαρό και δοκίμασε τρεις φορές ανεπιτυχώς στα 4,55 μέτρα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κυριακοπούλου είχε ανάλογο ατύχημα. Πριν από χρόνια τραυματίστηκε σοβαρά όταν χτύπησε με το κεφάλι στη βαλβίδα.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη ταξίδεψε στο Σόποτ με 4,72 μ., που είναι μια από τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο και της επέτρεπε να διεκδικήσει μια θέση ψηλά στην τελική κατάταξη.

Αυτό που προέχει τώρα για την αθλήτρια είναι να διαπιστώσει τη σοβαρότητα του τραματισμού. Το χέρι της έχει πρηστεί και οι εξετάσεις, που θα κάνει θα δείξουν την σοβαρότητα του προβλήματος.

OSense O-Sense