Επικυρώθηκαν οι μεταγραφές της νέας χρονιάς

Δυνατά ονόματα του ελληνικού στίβου επέλεξαν να κάνουν αλλαγή στην αθλητική τους καριέρα και να συνεχίσουν την επόμενη σεζόν με άλλο χρώμα φανέλας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, που από την ΑΕΚ πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Καλλιστος. Με νέο σωματείο θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, που άφησε την γενέτειρα του, τα Γρεβενά, για τον ΓΣ Κηφισιάς.

Στον ΑΟ Ηφαιστεία θα συνεχίσει ο Κώστας Δουβαλίδης (110 μ. εμπ.), που μετά από χρόνια άφησε τον ΣΚΑ Δράμας και στην ΑΕ Μεσογείων οι Ειρήνη και Άννα Βασιλείου, που μέχρι φέτος ανήκαν στην ΓΕΗ.

Στον ΑΟ Μυκόνου θα συνεχίσει ο πρωταθλητής των αποστάσεων, Μάρκος Γκούρλιας, στον ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας ο πρωταθλητής των 400 μ. Γιώργος Λαμπρόπουλος και στον ΓΣ Ηρακλής, ο πρωταθλητής του τριπλούν Παύλος Μπόφτσης.

Με δύο δυνατά χαρτιά ενισχύθηκε ο ΑΟ Παναξιακός, που πήρε τους Δημήτρη Χρονδροκούκη (ύψος) και Μιχάλη Σταματόγιαννη (σφαιροβολία), αλλά και ο ΟΚΑ Βικέλας, που πήρε τους Σοφία Υφαντίδου (ακοντισμός/7αθλο) και Κώστα Κουτσούκη (400 μ.). Η Κατερίνα Δαλάκα (400 μ. εμπ.) θα συνεχίσει στον ΣΔΥ Αργολίδας, ο Ιβάν Μενγκλεμπέη (σφυροβολία) στον Ολυμπιακό και οι Αθηνά Κοίνη (αποστάσεις) και Βασιλική Ταχταρά (τριπλούν) στον Παναθηναϊκό.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

Κατεβάστε την εφαρμογή