Δυνατή νεανική ομάδα έτοιμη για γρήγορες κούρσες

Μια νεανική, αλλά δυνατή ομάδα σπρίντερ προπονείται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά υπό το βλέμμα του προπονητή Χρήστου Κατσίκα.

Οι Σωτήρης Γκαραγκάνης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Μαρκέλλα Παπανδρέου και Εμμανουέλα Καρυάμπα πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους με στόχο τους αγώνες της χειμερινής περιόδου.

Οι τέσσερις σπρίντερ κατάφεραν με τις εμφανίσεις τους να ξεχωρίσουν την χρονιά που πέρασε και παράλληλα να αφήσουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

“Τα παιδιά έχουν δέσει πολύ καλά μεταξύ τους. Έχουν διάθεση και όρεξη να δουλέψουν και αυτό τους κάνει κάθε μέρα και καλύτερους”, είπε ο προπονητής του ΟΦΚΑ Οδυσσέα και συμπλήρωσε: “Τα παιδιά θα έχουν συμμετοχή στους αγώνες του χειμώνα και τα μέχρι τώρα δείγματα, που μου έχουν δώσει, μου επιτρέπουν να πω πως θα κάνουν καλή σεζόν. Πιθανότατα θα ξεκινήσουμε στην δεύτερη ημερίδα του Αγίου Κοσμά, ενώ θα συμμετάσχουμε και στους αγώνες του ΣΕΦ”.

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην κατηγορία των Νέων και σύμφωνα με τον προπονητή του θα είναι σε θέση να διεκδικήσει θέση στην ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. “Την περσινή σεζόν παρά τον σοβαρό τραυματισμό, που τον κράτησε για μεγάλο διάστημα εκτός, κατάφερε να τρέξει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Θεωρώ πως φέτος θα είναι σε θέση να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και να είναι ένας από τους Ελληνες κορυφαίους σπρίντερ σε επίπεδο Ανδρών. Παράλληλα πιστεύω πως μπορεί να κάνει και καλό 200άρι”, είπε και συμπλήρωσε: “Ο Παπαδόπουλος και η Καρυάμπα θα διεκδικήσουν την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, ενώ η Παπανδρέου, παρά το γεγονός ότι είναι Κορασίδα αναμένεται να είναι από τις πρωταγωνίστριες στους δρόμους ταχύτητας”.

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης (ΟΦKA Οδυσσέας) βελτίωσε στη διάρκεια της σεζόν το ατομικό του ρεκόρ, με αποκορύφωμα το 10.58 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων στην Λάρισα, ενώ ήταν μέλος της ομάδας 4Χ100 μ. που έτρεξε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Τάμπερε. Στην ίδια αποστολή μετείχε και ο Χρήστος Παπαδόπουλος (ΑΟ Ρόδου η Καλλιπάτειρα), που στη θερινή σεζόν σημείωσε 10.82 στα 100 μέτρα.

Η Καρυάμπα το 2018 ήταν τρίτη νεάνιδα στην Ελλάδα στα 100 μ. με 12.10 ατομικό ρεκόρ, ενώ η 16χρονη Παπανδρέου έκλεισε τη χρονιά ως  δεύτερη κορασίδα με 12.26.

Κατεβάστε την εφαρμογή