ΣΕΓΑΣ και Τζένγκο τιμήθηκαν στη γιορτή του ΠΣΑΤ

Ο ΣΕΓΑΣ είχε την τιμητική του στη γιορτή των κορυφαίων, που διοργάνωσε ο ΠΣΑΤ, το βράδυ της Παρασκευής (14/12) στο Μέγαρο Μουσικής.

Η ομοσπονδία τιμήθηκε για τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού, του μεγαλύτερου αθλητικού και κοινωνικού γεγονότος της χώρας. Το βραβείο παρέλαβαν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής, τα δύο πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Ο ΠΣΑΤ τίμησε, επίσης, την ταλαντούχα αθλήτρια Ελίνα Τζένγκο, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άιρες, στον ακοντισμό. Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν στην τελική τριάδα στις γυναίκες, ωστόσο το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού δεν ήταν αρκετά να της δώσουν τον τίτλο της κορυφαίας γυναίκες στη σεζόν.
Νικήτρια αναδείχθηκε η αθλήτρια της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη. Κορυφαίος άνδρας της χρονιάς αναδείχθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας και κορυφαίος προπονητής, ο Δημήτρης Ράφτης.

Κατεβάστε την εφαρμογή