Εντονη παρουσία του στίβου στη γιορτή του ΠΣΑΤ

Την τιμητική του θα έχει ο στίβος στη γιορτή του ΠΣΑΤ την Παρασκευή (14/12, 18.00) στο Μέγαρο Μέγαρο Μουσικής, στη διάρκεια της οποίας θα αναδειχθούν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του 2018,

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι στην τελική τριάδα των υποψηφίων για την ανάδειξη της κορυφαίας γυναίκας του 2018, αφού στη διάρκεια του χρόνου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού, το χάλκινο στο Παγκόσμιο κλειστού, ενώ ήταν νικήτρια στο επί κοντώ στη σειρά αγώνων Diamond League. Στην τελική τριάδα στις γυναίκες είναι ακόμη η Αννα Κορακάκη (Σκοποβολή) και η Χριστίνα Μπούρμπου (κωπηλασία). 

Τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα προπονητή διεκδικεί ο Γιώργος Πομάσκι, που είναι στην τελική τριάδα των υποψηφίων μαζί με τον Θοδωρή Βλάχο (υδατοσφαίριση) και τον Δημήτρη Ράφτη (γυμναστική). Ο Γιώργος Πομάσκι κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου με την Βούλα Παπαχρήστου και τον Μίλτο Τεντόγλου, σε τριπλούν και μήκος, αντίστοιχα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου θα τιμήσει τον ΣΕΓΑΣ για την διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου, Αθήνας, ένα αθλητικό και κοινωνικό γεγονός, που προβάλλει την Αθήνα και την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Στην ίδια εκδήλωση θα τιμηθεί και η νεαρή πρωταθλήτρια του ακοντισμού Ελίνα Τζένγκο, ως ανερχόμενο ταλέντο. Η νεαρή τον Οκτώβριο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, ενώ πέτυχε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στην Ευρώπη στην κατηγορία της.

Κατεβάστε την εφαρμογή