Ο Κώστας Μπανιώτης ολοκληρώνει την προετοιμασία στην Αθήνα και ετοιμάζεται για αγώνες

Ο πρωταθλητής του ύψους Κώστας Μπανιώτης ολοκληρώνει σταδιακά την προετοιμασία του στην Αθήνα και ετοιμάζεται για επιστροφή στην …βάση του, τη Θεσσαλονίκη.

Το γκρουπ του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιώργου Τσούγκου, βρίσκεται στην Αθήνα από τις 10 Νοεμβρίου, αφού επέλεξε τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει των διοργανώσεων του χειμώνα.

“Ολα πήγαν πολύ καλά, αφού καταφέραμε να βγάλουμε μεγάλο όγκο δουλειάς δίχως προβλήματα. Οι εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά είναι πολύ καλές, ενώ μας βοήθησαν και οι καιρικές συνθήκες, που είναι εντελώς διαφορετικές από ότι στη Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου και αυτό μου επιτρέπει να γυμναστώ δίχως προβλήματα και να θέτω στόχους για τους αγώνες του χειμώνα”, είπε αρχικά ο Κώστας Μπανιώτης και συμπλήρωσε: “Μου αρέσουν οι διοργανώσεις που περιλαμβάνουν μόνο ύψος και γι΄αυτό επέλεξα να ξεκινήσω τη χρονιά στις 26 Ιανουαρίου στο Χούστοπέτσε κι έπειτα να πάρω μέρος στο μίτινγκ του Τρίνετσκ. Στο πλάνο μου υπάρχει ένας ακόμη εκτός συνόρων αγώνας, μέσα στον Φεβρουάριο”.

Στο γκρουπ του Γιώργου Τσούγκου γυμνάστηκε αυτό το διάστημα και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κ20 του ύψους, Αντώνης Μέρλος, που τέλος του έτους επιστρέφει στις ΗΠΑ για να συνεχίσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζι.”Κάναμε πολύ καλή δουλειά παρέα. Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας κι ένας αθλητής που μπορεί να έχει συνέχεια και να φτάσει ψηλά”, είπε ο Μπανιώτης για τον νεαρό αθλητή. Ο 32χρονος αθλητής έχει ως στόχο της σεζόν τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης. Οι διοργανώσεις του χειμώνα “πηγαίνουν” στον άλτη μας.

Κατεβάστε την εφαρμογή