Ρεμπούλη και Μενής ανάμεσα στους πρωταγωνιστές στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης

Το τελευταίο δυνατό τεστ ενόψει του Μαραθωνίου της Αθήνας είχαν την ευκαιρία να κάνουν αρκετοί Ελληνες πρωταθλητής του αγωνίσματος, στον 7ο Protergia Νυχτερινό Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, ο οποίος έγινε σήμερα στην πόλη της Β. Ελλάδας με μεγάλη συμμετοχή δρομέων όλων των ηλικιών. 

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ράνια Ρεμπούλη, η οποία ήταν νικήτρια στον ημιμαραθώνιο με 1 ώρα 14.30 και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του αγώνα της Αθήνας. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Βίβιαν Τερόπ Κεμπόι (Κένυα) με 1.17.39 και στην τρίτη η Φωτεινή Δαγκλή με 1.20.47. Τρίτη Ελληνίδα ήταν η Ειρήνη – Ρία Μιχαλά με 1.21.43, η οποία αρχίζει σταδιακά και δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στο δρόμο.

Στους άνδρες ο Σάμι Κίπνγκετιτς ήταν πρώτος με 1.06.09, ακολούθησε ο Χοσέα Κιμελί με 1.07.10 και τρίτος ήταν ο Γιώργος Μενής με 1.07.55, επίδοση που είναι ατομικό του ρεκόρ και δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση ενόψει της διοργάνωσης της Αθήνας. Δεύτερος Έλληνας στην κατάταξης ήταν ο Χαράλαμπος Πιτσώλης με 1.08.36 και τρίτος, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, με 1.09.04, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Κατεβάστε την εφαρμογή