Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Εστω κι αν δεν ανέβηκε όσο ψηλά θα ήθελε, παρουσιάστηκε βελτιωμένη στον δεύτερο αγώνα της στη σεζόν στο Πεκίνο. Η Τόνια Στεργίου ξεπέρασε το 1,85 μ. στο Challenge της IAAF στη "Φωλιά του πουλιού"  και στη συνέχεια δοκίμασε στα 1,89 μ., ύψος που είχε καλά, αλλά άκυρα άλματα.

Η Στεργίου ανήκει στην κατηγορία των αθλητών, που βρίσκουν το ρυθμό τους μέσα από τους αγώνες, γι ΄αυτό και μια επίδοση στο 1,85 μ. δεν της προκαλεί καμία ανησυχία. Αντίθετα το γεγονός ότι ολοκλήρωσε δύο αγώνες δίχως καμία ενόχληση στον πρόσφατο τραυματισμό αποτελεί για εκείνη το σημαντικότερο εφόδιο για τη συνέχεια.

«Χρειάζεται αγώνες, μέσα από τους οποίους θα φτάσει στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα», είπε ο προπονητής της Γιώργος Παπανδρεόπουλος. Η Στεργίου θα κάνει τον επόμενο -  εκτός συνόρων - αγώνα της στις 7 Ιουνίου στο Μαρόκο.