Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Είναι από τις αθλήτριες που βρίσκουν το ρυθμό τους μέσα από τους αγώνες και μόνο μέσα από αυτούς καταφέρνει να ανεβάσει σταδιακά τον πήχη ψηλά.

Αυτός είναι και ο λόγος που η εμφάνιση της Τόνιας Στεργίου στο Diamond League της Σανγκάη δεν φαίνεται να προκαλεί καμία ανησυχία στον προπονητή της, Γιώργο Παπανδρεόπουλο. «Πάντα στην αρχή της  σεζόν δεν πηδάει όσο καλά θα μπορούσε. Επιλέξαμε παρόλα αυτά να ξεκινήσει σε έναν δυνατό αγώνα και να πέσει στα βαθιά. Είναι σε καλή κατάσταση, δεν έχει προβλήματα με την υγεία της και πιστεύω πως είναι σε θέση να πάει καλά», είπε ο έμπειρος τεχνικός.

Η Στεργίου θα αγωνιστεί αύριο (21/5) στο Challenge της IAAF στο Πεκίνο, διοργάνωση στην οποία θα επιδιώξει να ανέβει υψηλότερα από το 1,80 μ. της Κυριακής. Στον αγωνιστικό χώρο της «Φωλιάς του Πουλιού» θα βρίσκονται μεταξύ άλλων η Ανα Σίμιτς, που στην Σανγκάη ξεπέρασε τα 1,97 μ. και έγινε η κορυφαία γυναίκα στον κόσμο, η Ρουθ Μπειτία, αλλά και η ολυμπιονίκης της Αθήνας Ελενα Σλεσαρένκο.