Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Τα τελευταία χρόνια έχει σταθεροποιηθεί σε επιδόσεις πάνω από τα 4,40 μέτρα, που ναι μεν δείχνουν την βελτίωση της, όμως, δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν τη συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση. Ο στόχος της φετινής χρονιάς για την Λορέλα Μάνου είναι ξεκάθαρος και…απόλυτος και έχει να κάνει με τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

«Νομίζω πως αν δεν πιάσω το όριο για τη Ζυρίχη, η χρονιά θα είναι αποτυχημένη», εξήγησε η εξελίξιμη άλτρια του επί κοντώ, μιλώντας στο site της ομοσπονδίας. «Η προετοιμασία έχει εξελιχθεί πολύ καλά. Δεν είχα τραυματισμούς και γενικώς πιστεύω πως είμαι σε θέση να κυνηγήσω επιδόσεις πάνω από τα 4,50 μ. (όριο). Θα κάνω τον πρώτο μου αγώνα στη Φιλοθέη και στη συνέχεια θα αγωνιστώ στα Χανιά 2014», είπε η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη, που θα επιδιώξει να κάνει κάποιους αγώνες και εκτός συνόρων. Η Μάνου έχει ατομικό ρεκόρ 4,45 μ., ενώ στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου ξεπέρασε τα 4,36 μέτρα. «Νομίζω πως τα νέα κοντάρια που πήρα με την βοήθεια της ομοσπονδίας, θα με βοηθήσουν να ανέβω υψηλότερα κάτι που θα φανεί και στους αγώνες που έχω μπροστά», κατέληξε η αθλήτρια.