Είδε στο χρονόμετρο το θετικό αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς πάνω στην ταχύτητα. Bλέπει καθημερινά τα βήματα προς τα…εμπρός σχετικά με την βελτίωση της τεχνικής της στα εμπόδια και πλέον είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στη θερινή σεζόν.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου μπορεί να έτρεξε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, όμως, ο πρώτος της αγώνας στο βασικό της αγώνισμα, τα 100 μ. εμπ., θα γίνει στο Γκαλά Γυναικών της Φιλοθέης (28/5).


Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου είναι σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που θα επιδιώξει να δείξει από τους πρώτους αγώνες στη σεζόν, τόσο στην Φιλοθέη όσο και στα «Χανιά 2014», που θα ακολουθήσουν . «Δουλέψαμε πολύ πάνω στην ταχύτητα, όπου πιστεύω πως είχε πρόβλημα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και νομίζω πως είναι σε θέση να σημειώσει καλές επιδόσεις», είπε η Ιωάννα Σιώμου στο www.segas.gr και συμπλήρωσε: «Το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ναι μεν είναι δύσκολο, όμως, δεν είναι απαγορευτικό». Η Πεσιρίδου έχει ατομικό ρεκόρ 13.59 από το 2013 και το όριο που πρέπει να σημειώσει για να ταξιδέψει στην Ζυρίχη είναι 13.38. 

Εξάλλου στην Ελλάδα θα έρθει στις 16 Ιουνίου, ένα άλλο μέλος του γκρουπ της Ιωάννας Σιώμου, η Τατιάνα Γκούσιν, που από τον Ιανουάριο συνδυάζει σπουδές και προπόνηση στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια.

OSense O-Sense