Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Στη Μαρίνα Φλοίσβου στρέφεται το ενδιαφέρον των φίλων του στίβου, εκεί όπου το Σάββατο (10/5) έχουν δώσει ραντεβού ορισμένοι από τους κορυφαίους άλτες του επί κοντώ παγκοσμίως.

Το 2ο Athens Street Pole Vault θα αποτελέσει την πρώτη στάση της χρονιάς τριών παγκόσμιων πρωταθλητών, των Γερμανών Ραφαέλ Χολζντέπε και Μπιορν Οττο και του δικού μας Κώστα Φιλιππίδη. Οι τρεις αστέρες, που από μέρες έχουν ανακοινωθεί από τους διοργανωτές πως θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση, δε θα είναι οι μοναδικοί μετέχοντες.

Στον αγωνιστικό χώρο, που θα στηθεί στη Μαρίνα Φλοίσβου, δίπλα στη θάλασσα και μπροστά στα αμέριμνα βλέμματα των περαστικών, θα βρεθούν ορισμένοι από τους καλύτερους Ελληνες αθλητές. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Δημήτρης Πατσουκάκης, που το χειμώνα ξεπέρασε τα 5,40 μ., ενώ έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο 5,55 μέτρα.

Ο αθλητής του Φώτη Στεφανή έχει ως στόχο της χρονιάς τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης και για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί μια επίδοση πάνω από τα 5,60 μέτρα. Στο 2ο Athens Street Pole Vault θα αγωνιστεί  ο κορυφαίος Κύπριος άλτης του επί κοντώ, Νίκανδρος Στυλιανού με ατομικό ρεκόρ 5,45 μέτρα. Τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν θα κάνει ο Στέφανος Κουφίδης, που τα τελευταία χρόνια σπουδάζει στις ΗΠΑ, όμως, επιστρέφει στην Ελλάδα για την αγωνιστική δράση.