Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Το 2006 ο Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος προχώρησε στην αναβίωση των αθλητικών αγώνων "Τήνια 1985", με πρωτοβουλία μεταξύ άλλων του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια. Οι αγώνες γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια και προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.
 

Φέτος οι αγώνες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν 9-11 Μαΐου, στην Τήνο. Σήμερα οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις του Εθνικού ΓΣ στο Ζάππειο, όπου ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του Τύπου για τις λεπτομέρειες των εκδηλώσεων, αλλά και για την ιστορική σημασία των αγώνων.
 
Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει αγώνες Μπάσκετ, Βόλεϊ, Ιστιοπλοΐας, ξιφασκίας, ελληνορωμαϊκής πάλης, ενώ θα γίνει και αγώνας δρόμου 7 χιλιομέτρων, αλλά και διελκυστίνδα. Παράλληλα με το αγωνιστικό θα υπάρξει και πολιτιστικό πρόγραμμα, ενώ θα γίνουν τα αγκαίνια του νέου κλειστού προπονητηρίου, το οποίο θα ονομαστεί "Τήνια 1985".