Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση
Ο νέος αγωνιστικός κύκλος της σειράς των διαμαντιών ξεκινάει την Παρασκευή (9/5) στην Ντόχα. Οι 14 αγώνες της σειράς, Diamond League, αναμένεται να αποτελέσουν και φέτος σημείο αναφοράς για τους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη. Ανάμεσα σε αυτούς και πολλοί Ελληνες αθλητές, που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση.
 
Ο Λούης Τσάτουμας και η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι οι δύο αθλητές, που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση του Κατάρ. Αμφότεροι έχουν υψηλές προσδοκίες για τη σεζόν, αλλά και για τη σειρά αγώνων, στην οποία θα επιδιώξουν να έχουν παρουσία σε όσο το δυνατόν περισσότερες στάσεις.
 
Ντεμπούτο στη σεζόν θα κάνουν στην Ντόχα, πολλοί αστέρες του παγκόσμιου στίβου. Στο επί κοντώ η Κυριακοπούλου θα έχει να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τις Σίλκε Σπίγκελμπουργκ, Ιρίνα Σβόμποντα, Αναστασία Σαβτσένκο κ.α. Στο μήκος εκτός από τον Λούης Τσάτουμα, θα αγωνιστούν ακόμη οι Κότσο Μοκοένα, Ιγκνίσιους Γκαισά, Κρίστιαν Τέιλορ, Κρις Τόμλινσον.
Οι δύο αθλητές θα αναχωρήσουν την Τετάρτη γιια την Ντόχα.