Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση
Σε μια μοναδική εκδήλωση που συνδύασε τον αγωνιστικό με το λαϊκό αθλητισμό και το παιχνίδι μέσα από το πρόγραμμα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. KIDS  ATHLETICS και με περισσότερες από 700 συμμετοχές
 σε όλα τα αγωνίσματα από το Καστέλι Κισάμου μέχρι τη Σητεία, αλλά και μεγάλο αριθμό γονέων και φιλάθλων να χειροκροτεί τις προσπάθειες των πρωταθλητών και αθλητών της Κρήτης, το 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ αποτέλεσε πραγματική διαφήμιση για τον κλασικό αθλητισμό.
 
Τα αγωνίσματα που διεξήχθησαν (δρόμοι, ρίψεις, άλματα, kids athletics) ανέδειξαν τις ομορφιές του Αγίου Νικολάου αφού πραγματοποιήθηκαν ουσιαστικά δίπλα από τη θάλασσα, στους παραθαλάσσιους δρόμους, αλλά και στην αμμώδη παραλία, αναδεικνύοντας τη δυνατότητα του στίβου να διεξάγεται και εκτός σταδίου και σε χώρους που αποτελούν την «καρδιά» των πόλεων με την παρουσία της τοπικής κοινωνίας.
 
H αγωνιστική συμμετοχή καταξιωμένων πρωταθλητών μας όπως οι Ζερβάκης. Μανιαδάκη, Βότσος, Μαλιωτάκη, αλλά και νεώτερων με διακρίσεις στις μικρότερες ηλικίες, όπως Ξενικάκης, Τζιράκης, Παπαδάκη, Κουναλάκη, Νινιράκης έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στους αγώνες.
 
Στο αγωνιστικό kids athletics συμμετείχαν 250 νεαροί αθλητές από 10 σωματεία της Κρήτης που κυριολεκτικά ξεσήκωσαν την περιοχή δίπλα από το λιμάνι του Αγίου Νικολάου με τον ενθουσιασμό και τις φωνές τους. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. των Ε.Α.Σ. και των σωματείων μας, τα παιδιά αυτά  στελεχώνουν πλέον τα αγωνιστικά τμήματα των σωματείων του στίβου.
 
Ο Δήμαρχος του Αγίου Νικολάου κ. Γιάννης Ζερβός και ο πρόεδρος του δημοτικού Αθλητικού οργανισμού κ. Χ. Αλεξάκης τίμησαν την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης στο πρόσωπο του προέδρου της κ. Σωτήρη Λαβούτα και το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στο πρόσωπο του μέλους του Δ.Σ.  κ. Παναγιώτη Αντωνακάκη και ο Δήμος Αγίου Νικολάου με τον Αθλητικό του Οργανισμό και τον Α.Ο. Λασιθίου ετοιμάζονται πλέον να υποδεχτούν την περίοδο του Πάσχα, για τρίτη συνεχή χρονιά, του Έλληνες πρωταθλητές στίβου στο προπονητικό καμπ που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη, το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και τους πρωταθλητές μας.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ