Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση
Για μια ακόμη χρονιά το περιοδικό Forbes κράτησε μια...περίοπτη θέση στις σελίδες του, για τον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό. Το γνωστό περιοδικό συμπεριέλαβε τον αγώνα της Αθήνας στους δέκα κορυφαίους μαραθωνίους  στους οποίους αξίζει να ταξιδέψει κανείς.
 
«Τρέξτε την κούρσα όπου όλα ξεκίνησαν. Η διαδρομή έχει προκλήσεις, αλλά η ευκαιρία να ακολουθήσει κανείς τα βήματα του Φειδιππίδη από το Μαραθώνιο στην Αθήνα, περνώντας από τον Τύμβο όπου θάφτηκαν οι στρατιώτες της θρυλικής μάχης, αλλά και ο τερματισμός στο Καλλιμάρμαρο αντισταθμίζουν τις δυσκολίες», αναφέρει το δημοσίευμα, που προσθέτει ως ένα επιπλέον επιχείρημα το γεγονός ότι στην ίδια διαδρομή έγινε ο μαραθώνιος των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, οπότε «μπορείτε να βγάλετε τον πρωταθλητή από μέσα σας», όπως αναφέρει το Forbes, που δίνει ραντεβού για το φετινό αγώνα, στις 9 Νοεμβρίου.