Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση
Μια σπουδαία προσωπικότητα του ιταλικού στίβου, ο Εντσο Ντελ Φόρνο, με συμμετοχή στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Μονάχου βρίσκεται στην Κω, ως προπονητής αλμάτων της ιταλικής ομάδας που θα πάρει μέρος σήμερα στα Ανταγόρεια 2014. 
 
Ο Ιταλός είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους Έλληνες προπονητές και να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των ελλήνων αθλητων. Το βράδυ της Παρασκευής σε μια γιορτή που οργάνωσαν οι οικοδεσπότες ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Σταματόπουλος, δώρισε στους εκπροσώπους του Δήμου,  το μετάλλιο του ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την καλή συνεργασία, που είχε ως αποτέλεσμα την οργάνωση της Τρεθνής συνάντησης στίβου. Ανάλογα μετάλλια δόθηκαν και στους εκπροσώπους των ξένων αποστολών.
 
Ο ολυμπιονίκης του τριπλούν Χρήστος Μελέτογλου, έδωσε το μετάλλιο στον Ιταλό προπονητή,ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χρήστος Παπαχρήστος στο μέλος της διοίκησης της τουρκικής ομοσπονδίας Μεχμέτ Κεσέρ. "Τιμή να πάρω το μεταλλιο απο έναν σπουδαίο αθλητή. Είναι ωραίο που είμαι στην Ελλάδα, ευχαριστώ τον ΣΕΓΑΣ", είπε ο Ιταλός προπονητής, ενώ απο την πλευρά του, ο τούρκος παράγοντας ευχαρίστησε για την φιλοξενία. Για την προσφορά του τιμήθηκε και ο πρόεδρος του Εύδαμου Αποστόλης Λένης, που  είναι η ψυχή της διοργάνωσης. 
 
Μια απο τις σημαντικότερες βραβεύσεις της βραδιάς ηταν αυτή του Γιάννη Σμαλιού, που εχει καταγωγή απο το νησί, όμως, τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Σουηδία. Ο πρωταθλητής του ακοντισμού, θα κάνει σήμερα τον πρώτο του αγώνα στη σεζον´, καθώς θα πάρει μέρος εκτός συναγωνισμού, στα "Ανταγόρεια 2014". 
Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα απο το site του ΣΕΓΑΣ σε live streaming.