Αγωνιστική δραστηριότητα σε έξι πόλεις της χώρας, που θα φιλοξενήσουν διασυλλογικά πρωταθλήματα Ανδρών- Γυναικών θα υπάρξει το Σαββατοκύριακο (26-27/4). Πρόκειται για την ...πρώτη δόση της διοργάνωσης, δεδομένο του ότι οι υπόλοιποι όμιλοι θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαΐου.

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα φιλοξενηθούν ο 9ος (Πειραιάς- Δυτική Αττική) και 10ος όμιλος (Αν. Αττική, Αθήνα, Βοιωτία/ Εύβοια), που αναμένεται να είναι από τους πολυπληθέστερους.

Ανάμεσα στους αθλητές που έχουν δηλωθεί να πάρουν μέρος στην διοργάνωση είναι οι Παναγιώτης Ανδρεάδης και Πάνος Τριβυζάς, που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους τόσο στα 100 μ. όσο και στα 200 μέτρα. Αμφότεροι οι σπρίντερ θα κάνουν τον πρώτο τους δυνατό αγώνα στη σεζόν στα Παπαφλέσσεια (31/5). Ντεμπούτο στη σεζόν αναμένεται να κάνει και η Ανδριάννα Φέρρα.

Αγωνιστική δραστηριότητα θα υπάρξει ακόμη στο Αργος Ορεστικό (5ος όμιλος), στα Ιωάννινα (6ος όμιλος), στην Πάτρα (8ος όμιλος), στον Αγιος Κοσμάς (9ος και 10ος όμιλος) και τη Νάξο (13ος όμιλος). Συνολικά έχουν προγραμματιστεί να γίνουν 15 όμιλοι, εκ των οποίων έχει ήδη γίνει εκείνος των Δωδεκανήσων.

9ος όμιλος Πρόγραμμα

10ος όμιλος Πρόγραμμα

 

 

OSense O-Sense