Ο «χρυσός» το περασμένο καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας και «χάλκινος» πριν από δύο χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Ραφαέλ Χολζντέπε ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές πως θα πάρει μέρος στο «Athens Street Pole Vault» και την Μαρίνα Φλοίσβου, για τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν.
 

Ο Γερμανός πρωταθλητής θα επιδιώξει από νωρίς να κυνηγήσει μια καλή επίδοση και σε αυτό θα βοηθήσει ο συναγωνισμός με τον παγκόσμιο πρωταθλητή κλειστού στίβου, Κώστα Φιλιππίδη, που επίσης θα ξεκινήσει τη χρονιά κάτω από τον αττικό ουρανό.

Ο 25χρονος άλτης αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα των εκατοντάδων φίλων του στίβου, αλλά και των  επισκεπτών της Μαρίνας Φλοίσβου, που το απόγευμα της 10ης Μαΐου θα βρίσκονται στον χώρο. Ο Γερμανός έχει ατομικό ρεκόρ 5,91 μ. και όπως ο Φιλιππίδης, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επικοντιστές παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο της προβολής του αγωνίσματος πριν από την έναρξη του 2ου Athens Street Pole Vault, θα γίνει αγώνας επί κοντώ με τη συμμετοχή παιδιών. Οι μικροί μετέχοντες θα…παίξουν επί κοντώ και θα προσφέρουν και αυτοί με την σειρά τους μοναδικό θέαμα στους θεατές.

Το 2ο Athens Street Pole Vault διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με κύριο χορηγό την DHL και την υποστήριξη και φιλοξενία της Μαρίνας Φλοίσβου.

OSense O-Sense