Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Ομαδικότητα, αλληλεγγύη, σκληρή δουλειά, κοινοί στόχοι. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά συγκεντρώνει το προπονητικό καμπ, που γίνεται στην Κω με τη συμμετοχή αθλητών της εθνικής ομάδας Εφήβων- Νεανίδων και Παίδων- Κορασίδων.
 

Στο στάδιο Ανταγόρας από την Τρίτη του Πάσχα γυμνάζονται 28 αθλητές, μέλη της εθνικής ομάδας που θα πάρει μέρος στην Τριεθνή συνάντηση στίβου, που θα γίνει το Σάββατο (26/4) στο νησί.

Η προετοιμασία των αθλητών γίνεται στις άρτιες εγκαταστάσεις του σταδίου της Κω, ενώ σύμμαχος των αθλητών είναι και ο καλός καιρός. Στην προπονητική συγκέντρωση μετέχουν και προπονητές, που έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν προπονητικές συμβουλές και φυσικά να μιλήσουν στα παιδιά για την προπόνηση και όχι μόνο.

Στην τριεθνή συνάντηση στίβου θα πάρουν μέρος αθλητές από την Ιταλία και την Τουρκία, μικτή ομάδα από τα σωματεία των Δωδεκανήσων και παιδιά από το σωματείο Εύδαμος. Οι Ιταλοί αναμένονται σήμερα στην Κω, ενώ η 25μελής αποστολή της Τουρκίας αναμένεται αύριο.