Καλές επιδόσεις σημειώθηκαν από τους νεαρούς αθλητές, στη διάρκεια της πρώτης ημέρας του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος στον Άγιο Κοσμά.

Στους αγώνες λαμβάνουν μέρος αθλητές από τα σωματεία της Αθήνας, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά, καθώς και της Ανατολικής Αττικής και της Βοιωτίας και Εύβοιας, χωρισμένοι σε δύο ομίλους.

Στο τριπλούν των αγοριών ο 17χρονος Θανάσης Παπαδόπουλος (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) είχε καλύτερο άλμα στα 14,63 μ., ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των κοριτσιών, πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε η Μυρτώ Πάτση (ΓΑΣ Παιανίας) με σταθερά άλματα πάνω από τα 12,00 μ. και καλύτερο όλων το 12,11 μ., που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

Τις καλές εμφανίσεις του κλειστού συνέχισε η Θεοδώρα Διγγελίδη (ΑΟ Φιλοθέης), που ξεκίνησε τη σεζόν με 12.60 και νίκη στα 100 μ. στον όμιλο για τα σωματεία της Ανατολικής Αττικής και Βοιωτίας/Εύβοιας. Στα 100 μ. των αγοριών, ο καλύτερος χρόνος σημειώθηκε από τον Θάνο Καρούσο (ΓΣ Κηφισιάς), που τερμάτισε σε 11.24.

Γρήγορη κούρσα πραγματοποίησε ο Νίκος Εμπέογλου (ΣΑΚΑ) στα 400 μ., όπου ήταν νικητής με 50.06. Στο ίδιο αγώνισμα του άλλου ομίλου, ο αθλητής των 400 μ. εμπ., Δημήτρης Λεβαντινός, ήταν πρώτος με 51.08. Στα 100 μ. στον όμιλο της Αθήνας η Πολυξένη Συμεωνίδου ( ΑΟ Βουλιαγμένης) ηταν νικήτρια με διαφορά χιλιοστών από την Κωντσαντίνα Γιαννοπούλου (ΓΣ Χαϊδαρίου), καθώς αμφότερες τερμάτισαν σε 12.84. 

Στην κούρα της παρατεταμένης ταχύτητας των κοριτσιών, η Αλεξία Πολυκράτη (Σχολές Μωραίτη) κατάφερε να αντέξει τον γρήγορο ρυθμό, που έδωσε από τα πρώτα μέτρα της κούρσας και τερμάτισε πρώτη με 58.22.

Καλή εμφάνιση και από τη νικήτρια του άλλου ομίλου, Δήμητρα Τσιόπου (Πανιώνιος), που είδε το χρονόμετρο να σταματά στα 58.79 και να αφήνει δεύτερη την Δωροθέα Αντζουλάτου (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) με 59.16.

Στα 1.500 μ. ο Γιώργος Βέτσης (Νίκη Βύρωνα) ηταν πρώτος με 4.09.51, μπροστά από τον Χρήστο Παπούλια (Πανιώνιος), που ακολούθησε με 4.12.89. Στο επί κοντώ, ο Μανώλης  Κάραλης (ΓΣ Κηφισιάς) ξεκίνησε τη θερινή σεζόν με το δεξί και άλμα στα 4,55 μ. στο επί κοντώ. 

Στον ακοντισμό του 10ου ομίλου, ο Αρης Περιστέρης (ΓΑΣ Παιανίας) ήταν νικητής με βολή στα 57,6 μ., ενώ δεύτερος το ίδιο αγώνισμα με 55,49 μ. ήταν ο επίσης αθλητής του ΓΑΣ Παιανίας Κώστας Αντωνίου.

* Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν, στο μενού "Αγώνες - Αποτελέσματα'

OSense O-Sense