Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση


Σε κορύφωση βρίσκονται οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του Run Greece 2014 για την αρτιότερη οργάνωση των επιμέρους αγώνων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δρομέων.

Έτσι στην Λάρισα και ενώ έχουν απομείνει λίγες θέσεις για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στον αγώνα που γίνεται την ερχόμενη Κυριακή, 30 Μαρτίου, στο Ηράκλειο δίνεται αύριο συνέντευξη Τύπου  στην οποία θα παρουσιαστούν οι φετινοί στόχοι του αγώνα και θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για την διοργάνωση που θα γίνει στη μεγαλόνησο στις 27 Απριλίου.
Στην συνέντευξη του Ηρακλείου ομιλητές θα είναι ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκη και ο διευθυντής εταιρικών σχέσεων του χορηγού των αγώνων WIND Ελλάς Γιώργος Τσαπρούνης . Επίσης το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Αντωνακάκης, ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Μάρκος Καλούδης ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του ΣΕΓΑΣ Μάκης Ασημακόπουλος   και τα μέλη του ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης Φωτεινή Παπαδάκη και Γρηγόρης Παπαδάκης.
Σημειώνουμε ότι οι εγγραφές για τον αγώνα του Ηρακλείου έχουν ήδη αρχίσει και όσοι θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να βιαστούν γιατί οι ρυθμοί εγγραφής «τρέχουν» με γρήγορη ταχύτητα και θα εξαντληθούν οι θέσεις συμμετοχής.
Οι εγγραφές γίνονται on-line, μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr, για τους Αγώνες 5 & 10χλμ και τον Αγώνα Παιδιών ενώ εντός των επόμενων ημερών θα είναι δυνατές και οι εγγραφές με προσωπική παρουσία στα γραφεία της ΕΑΣ Κρήτης (Στάδιο Ελευθερίας - Χανιώπορτα), στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου (Δημοτικό Κτίριο Ανδρόγεω). Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Πέμπτη 19 Απριλίου 2014.
Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 16 Απριλίου 2014  θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους τυπωμένο επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους (το νούμερο δηλαδή με το οποίο θα τρέξουν).