Στο κάλεσμα του ΣΕΓΑΣ και της χορηγού των αγώνων Run Greece, WIND, ανταποκρίθηκε ο Λαρισαίος δημοφιλής ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος θα τρέξει στα 5χλμ αλλά θα συμμετάσχει και σε όλες τις εκδηλώσεις

που έχουν προγραμματιστεί στη Λάρισα με την ευκαιρία της διεξαγωγής των αγώνων.
Με τη συμμετοχή του στο RUN Greece Λάρισα την Κυριακή 30 Μαρτίου, ο Αλέξης καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας, να λάβουν μέρος σε αυτή τη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού και να ξεπεράσουν τις περσινές 2.000 συμμετοχές, στις αποστάσεις 5, 10χλμ και παιδιών.
Η κοινωνική διάσταση του αγώνα, για τη στήριξη του έργου της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας της Παιδιατρικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, κινητοποίησε ακόμα περισσότερο τον ταλαντούχο ηθοποιό να βρίσκεται στη γραμμή εκκίνησης των 5χλμ. ενώ για τη συμμετοχή του, η WIND, θα προσφέρει στην Μονάδα 1000€.
Σε αυτή την πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης ωστόσο, συμμετέχουν όλοι. Εκ μέρους κάθε δρομέα των 5χλμ.,ή 10χλμ. που θα περνά κάτω από την Αψίδα Αγάπης, λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό, στην πλατεία Γεωργίου Α, η WIND θα προσφέρει 3€ στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Παιδιατρικής κλινικής Του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5, 10χλμ αλλά και τον Αγώνα Παιδιών RUN GREECE - Λάρισα γίνονται, είτε μέσω της ιστοσελίδας http://www.run-greece.gr είτε με τη συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης από τα Γραφεία Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Παναγούλη 2 (3ος όροφος): Δευτέρα – Παρασκευή, 09.00-14.00 & 18.00-20.00 και Περιφέρεια Θεσσαλίας (ισόγειο), Κουμουνδούρου & Παπαναστασίου: Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00-13.00.

OSense O-Sense