Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Για μια ακόμη φορά φέτος το ίδρυμα Λεβέντη στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των αθλητών και προκηρύσσει υποτροφίες για αθλητές που έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν σπουδαίες εμφανίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις με τα χρώματα με της εθνικής ομάδας.

Οι 25 υποτροφίες ετήσιας διάρκειας, αξίας 4.000 ευρώ η καθεμία, απευθύνονται σε αθλητές ατομικών ολυμπιακών αθλημάτων, που έχουν τη δυνατότητα διάκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν έντυπη μέσω ειδικού εντύπου, το οποίο θα διατεθεί από το Ιδρυμα Λεβέντη στις ομοσπονδίες και σε κάθε ενδιαφερόμενο.


Η αίτηση, η οποία θα περιλαμβάνει και τους όρους δέσμευσης, που οφείλει να τηρήσει ο υποψήφιος σε περίπτωση χορήγησης της υποτροφίας, θα πρέπει να συνοδεύει τα εξής δικαιολογητικά: Βιογραφικό σημείωμα (αθλητικό και σπουδών), βεβαίωση της αρμόδιας ομοσπονδίας για το τρέχον έτος περί των αθλητικών επιδόσεων που επικαλείται ο υποψήφιος, Υπεύθυνη δήλωση στην οποία ο υποψήφιος θα αναφέρει τυχόν υποτροφίες ή χορηγίες που έχει ήδη λάβει.


Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές και παραλαμβάνονται έως την 1η Δεκεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 8651078, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 10.00- 16.00 καθώς και στην ιστοσελίδα του ιδρύματος www.agleventisfoundation.org. Ο φάκελος της υποψηφιότητας υποβάλλεται μόνο ταχυδρομικά στη διεύθυνση, Πατησίων 141, 11251, Αθήνας με σφραγίδα ταχυδρομείου έως 1/12/2014.