Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Όλα τα ρεκόρ θα σπάσει το Run Greece της Πάτρας, το οποίο εξελίσσεται σε ένα τεράστιο δρομικό κίνημα. Τον αγώνα της Κυριακής (12/10) διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος/ Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας  και το Δήμο της Πάτρας, με μεγάλο χορηγό την WIND.

Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης και ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο καθώς συνολικά έχουν δηλωθεί να τρέξουν 3.640 αθλητές δηλαδή 590 περισσότεροι από όσοι αρχικά είχαν προβλεφθεί  και 1.333 περισσότεροι από το 2013. Στον αγώνα έχουν δηλωθεί 840 παιδιά, 2.000 δρομείς στα 5χλμ και 800 στα 10χλμ.
Η αύξηση των συμμετοχών έγινε με βάση τη δυνατότητα  στήριξης με παροχή αθλητικής και λοιπής υποστηρικτικής υπηρεσίας (ηλεκτρονική χρονομέτρηση, φανέλες, νερά, ασφάλεια κλπ).


Έτσι θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην διετή ιστορία της διοργάνωσης Πανελλαδικά, δεδομένο του ότι οι συμμετοχές της Πάτρας ξεπέρασαν τις 2.751 του Ηρακλείου και τις 2.653 της Λάρισας, νούμερα που επιτεύχθηκαν το 2014.
Η συμβολή της WIND θα είναι σημαντική και στον αγώνα της Πάτρας, αφού χάρη στην Αψίδα Αγάπης, που θα στηθεί στην διαδρομή, θα συγκεντρωθούν χρήματα για το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών,  «ΜΕΡΙΜΝΑ»,

Νέες έγγραφές συμμετοχής θα είναι δυνατές μόνο εάν υπάρξουν κάποιες ακυρώσεις και θα γίνουν μόνο το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, από τις 12:00 και πάντα με βάση την διαθεσιμότητα, στο κλειστό Προπονητήριο στου Λαδοπούλου (τέρμα Ηλέκτρας), από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν το υλικό  συμμετοχής τους από τις 10:00 έως 20:00.

Οι αγώνες  θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΝΕΡΙΤ
Το πρόγραμμα

10.00:    Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2002 και μεγαλύτεροι/ μεγαλύτερες).
11.30:    Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2002 και μεγαλύτεροι /μεγαλύτερες).
11.32:    Αγώνας Παιδιών 850μ. Αγοριών και Κοριτσιών (Μαθητών/τριών  Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄τάξη).

Η εκκίνηση και ο τερματισμός για τις δύο πρώτες κατηγορίες θα είναι στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α΄.