Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Η ...σκόνη από την κατάκτηση του μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης έχει κάτσει, η περίοδος ξεκούρασης έχει ολοκληρωθεί και η νέα σεζόν έχει μπει.Για την Κατερίνα Στεφανίδη, αυτό σημαίνει έναρξη της προετοιμασίας και νέοι στόχοι για το αγωνιστικό 2015.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Πράγας και το Παγκόσμιο Ανοιχτού του Πεκίνου είναι ψηλά στην ατζέντα της. Η αθλήτρια στη διάρκεια της φετινής σεζόν έφτασε το ρεκόρ της στα 4,71 μ., ενώ σημείωσε τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας της κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.
 

«Εχω ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Προχωράμε λίγο πιο γρήγορα από ότι την περσινή σεζόν, καθώς ξεκίνησα την προπόνηση αργότερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο νομίζω πως φέτος έχω καλύτερη βάση και αυτός είναι ο λόγος που δεν δυσκολεύομαι να ανταπεξέλθω στις ανάγκες της προπόνησης», είπε η Στεφανίδη, που ζει στο Φοίνιξ και γυμνάζεται με τον ολυμπιονίκη του Σίδνει Νικ Χάισονγκ. «Πρώτος στόχος της σεζόν είναι οι διοργανώσεις του κλειστού. Αν όλα εξελιχθούν καλά, τότε θα κάνω τον πρώτο μου αγώνα στις 18 Ιανουαρίου στο Pole Vault Summit», κατέληξε η έμπειρη άλτρια του επί κοντώ.