Λίγες μέρες έμειναν για την διεξαγωγή του 1ου Μαραθωνίου Ναυπλίου, που θα γίνει στις 23 του μηνός στο κέντρο της πόλης. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους δρομείς για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμά της, για συμμετοχή στους Αγώνες δρόμου της Διοργάνωσης, η οποία ξεπέρασε τους στόχους στις δύο Αγωνιστικές κατηγορίες του Μαραθωνίου & Ημιμαραθωνίου Δρόμου.

Οι διοργανωτές εξασφάλισαν την On Line  ζωντανή μετάδοση όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων του Μαραθωνίου.  Η αναμετάδοση θα γίνει με  Live Streaming,  μέσω της video πλατφόρμας του Dailymotion, και θα μεταδοθεί εξ ολοκλήρου από τον επίσημο διαδικτυακό χορηγό επικοινωνίας της διοργάνωσης Sport24.gr, (και) από το Dailymotion.com/gr ,αλλά και από το επίσημο site της διοργάνωσης www.nafpliomarathon.gr.


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 1ου Μαραθωνίου Ναυπλίου, η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε την συμμετοχή στα 2,5 χλμ. των αθλητών των Special Olympics Hellas.

Η ομάδα αποτελείται από 62 άτομα , αθλητές προπονητές και εθελοντές με επικεφαλής την πρόεδρο τους Γιάννα Δεσποτοπούλου.

 

 

OSense O-Sense